Het komt al steeds dichterbij, Vaderdag, de dag waar alle vaders beloond worden voor hun harde werken. Maar dit is zo makkelijk nog niet. Behalve een ontbijtje op bed en een gezellige dag samen, is het natuurlijk ook leuk om een cadeau erbij te geven. Dit hoeft natuurlijk niet perse een horloge van 300 euro te zijn, maar een kleinigheidje vindt iedereen wel leuk! Daarom hier een top vijf met originele ideeën voor een leuk cadeautje voor Vaderdag, speciaal voor jou!

  1. Schort: Het is juni, dit betekend zomer en dus ook super mooi weer. Ook betekend het dat er dus veel buiten gezeten en gegeten wordt. Dus heb jij een barbecue in huis en is jou vader altijd degene die erachter staat? Dan is dit het perfecte cadeau. Je hebt veel verschillende soorten en dus ruime keus! Er zijn schorten met een leuke afbeelding erop, maar je hebt ook praktische schorten waar hij alle tangen en bijvoorbeeld zout en peper in kan bewaren. Sommigen hebben zelfs een combinatie van deze twee punten.
  2. Autolader: Tegenwoordig besteden mannen heel veel tijd in de auto. En na een lange dag gewerkt te hebben wil je natuurlijk niet de kans lopen dat je telefoon leeg is en je hem niet kan opladen. Of erger nog je vergeet hem op te laden en je telefoon heeft nog minder dan twintig procent! En als jij je rijbewijs hebt kun jij zelf misschien ook nog wel een autolader gebruiken. Misschien toch niet zo raar als dat het op het eerste gezicht lijkt. Kijk voor autoladers op hoesjescases.nl
  3. Bierpakket: Bijna elke man houd toch wel van bier? Is dit bij jou vader ook het geval? Dan is dit een super idee! Je hoeft er niet veel moeite voor te doen, maar dat kan wel. Je kan er namelijk voor kiezen om een lekker bierpakket te kopen, dit kan in superveel winkels. Maar wat je ook kunt doen is naar verschillende winkels en/of steden gaan om te zoeken naar bieren die niet zo bekend zijn. Dit maakt het bierproeven leuk en maakt je vader vast nieuwsgierig!
  4. Telefoonhoesje: Een nieuw telefoonhoesje kan altijd, mannen hebben namelijk meestal maar één hoesje tegelijkertijd. Ik ken weinig mannen die vijf hoesjes hebben. Leuk voor de afwisseling en misschien is hij wel gewoon heel erg toe aan vervanging? Nog een sterk pluspunt, het is makkelijk te kopen! Het enige wat je moet weten voor een perfect telefoonhoesje is welke telefoon je vader heeft. Koop gewoon een leuk hoesje waarvan je zeker weet dat hij hem leuk vind. Zo heb je een niet te duur en toch persoonlijk cadeautje. Voor leuke telefoonhoesjes kun je hier terecht.

 

 

  1. Tijdschrift abonnement: Is jou vader bijvoorbeeld een voetbal of een autofanaat en heeft hij nog geen abonnement op een blad? Dit valt makkelijk op te lossen. Meld je vader aan voor een abonnement en betaal bijvoorbeeld de eerste drie maanden voor hem. Simpel, hoeft niet duur en ook leuk!

Denk eens na over iets wat hij echt graag zou willen hebben wat niet perse veel geld hoeft te kosten!