De meeste smartphones zijn vrij kwetsbaar. Laat je jouw telefoon een keer vallen, dan is de kans groot dat het scherm van het toestel kapot gaat. Gelukkig betekent dit niet dat je jouw telefoon af moet schrijven. Je kunt je kapotte telefoon namelijk voor een lage prijs laten repareren. Met de tips in dit artikel is jouw kapotte telefoon weer snel gemaakt.

Achterhaal het defect

Heb je jouw telefoon laten vallen en zit er een grote barst in het scherm? Dan is het wel duidelijk wat het defect is. Werkt je telefoon niet meer goed door een softwarefout, dan is het defect minder gemakkelijk te achterhalen. Probeer te achterhalen waarom je telefoon het niet meer doet en je weet precies wat je moet laten repareren.

Zoek een reparatie expert

We raden je aan jouw telefoon te laten repareren door een reparatie expert, ofwel iemand die gespecialiseerd is in het repareren van telefoons. Eén van de bekendste reparatie experts van Nederland, is The Phone Lab. Meer weten over dit bedrijf? Lees meer op deze pagina.

Maak een afspraak

Bij de meeste reparatiebedrijven kun je gewoon langs komen met je kapotte telefoon, zonder van tevoren een afspraak te maken. Wel kan het zo zijn dat het vrij druk is op het moment dat je langs komt. Is dit het geval, dan moet je even wachten voor jouw telefoon gerepareerd kan worden. Wil je dit voorkomen? Maak dan een afspraak en je weet precies wanneer je jouw telefoon weg kunt brengen voor een reparatie. Maak je een afspraak, dan hoef je nooit lang te wachten voor je jouw telefoon gerepareerd en wel weer mee naar huis kunt nemen