HTC One M8

HTC is tegenwoordig een erg belangrijke speler in de telefonie branche. Iedereen is bekend met het merk HTC en de telefoons die door HTC zijn uitgebracht worden veel gebruikt. Een tijdje terug ging het helaas niet erg goed met het bedrijf HTC. De telefoons die door HTC werden uitgebracht, sloegen niet aan bij de gebruikers. Hierdoor liep HTC veel omzet mis. Er moest een nieuwe ingeving gaan komen bij HTC. HTC kwam met de One lijn en bracht de HTC One uit. Dit was een perfect zet van HTC, want de HTC One sloeg enorm aan. De HTC One is namelijk één van de meest gebruikte smartphones. De HTC One heeft er voor gezorgd dat HTC weer op de kaart werd gezet. Doordat de HTC One zo populair is, was het erg moeilijk voor HTC om een waardige opvolger uit te brengen. De HTC One M8 is de opvolger van de HTC One en deze is zeker de moeite waard. De HTC One M8 wordt zelfs als omschreven als het top toestel van 2014. HTC heeft dan ook erg haar best gedaan om de perfecte smartphone uit te brengen. Zo heeft het nieuwste toestel van HTC een groter scherm, de camera is verbeterd en ook de accu gaat langer mee. HTC heeft gekozen voor een 4 ultrapixel camera aan de achterkant van het toestel en een 5 megapixel camera aan de voorkant van het toestel. HTC weet dat het erg belangrijk is voor gebruikers, om de belangrijkste momenten in het leven vast te kunnen leggen. De camera’s zorgen er voor dat dit mogelijk is en door het vergrote scherm is alles nog beter te bekijken. De HTC One M8 kan los worden gekocht, of het toestel kan worden afgenomen in combinatie met een abonnement.

Modellen, prijzen en abonnementen

DE HTC One M8 wordt geleverd met een aluminium behuizing en zodoende is de kleur die te verkrijgen is zilver. Op dit moment wordt deze smartphone nog niet in andere kleuren geleverd. Bij het afnemen van deze smartphone wordt een standaard opslaggeheugen afgeleverd van 16 GB. Voor de gebruikers die dit niet genoeg vinden, is er altijd de mogelijkheid om een microSD-kaart aan te schaffen om zo het opslaggeheugen uit te kunnen breiden. De aanschafprijs van de HTC One M8 ligt rond de € 700,-. Aangezien deze aanschafprijs behoorlijk hoog ligt, kiezen de meeste gebruikers voor een abonnement bij dit toestel. Er zijn natuurlijk vele verschillende providers die dit toestel aanbieden. Zodoende is het altijd interessant voor de gebruiker, om deze verschillende abonnementen dan ook goed met elkaar te vergelijken. Zo weet de gebruiker zeker dat hij of zij de beste deal heeft.

Plus- en minpunten van de HTC One M8

Een grot pluspunt van de HTC One M8 is het grote scherm dat deze smartphone heeft. Doordat deze smartphone een scherm heeft met een grootte van 5 inch is alles erg goed te zien. Niet alleen foto’s, maar ook filmpjes en zelfs boeken zijn heel duidelijk af te lezen op dit grote scherm.

Bij een top toestel komen helaas soms ook minpunten voor. Bij de HTC One M8 zou het design als minpunt kunnen worden ervaren. Het nieuwste toestel veranderd namelijk bijna niet qua design, ten opzichte van haar voorganger.

Specificaties

De HTC One M8 heeft een flink aantal nieuwe snufjes en specificaties. Zo heeft de HTC One M8 een scherm met een grootte van 5 inch. Het toestel draait op het nieuwste besturingssysteem van Android, Android 4.4 KitKat. Ook is het toestel voorzien van een 2,3GHZ-quadcore-processor. De accu van de HTC One M8 is ook onder handen genomen, zodat de accu langer mee kan. De accu van deze smartphone gaat maar liefst 496 uur mee. Wacht dus niet langer en kies voor de HTC One M8 met een abonnement.