Er zijn de laatste weken aardig wat geruchten rondom de Samsung Galaxy S5 Prime. Dit nieuwe toestel van Samsung in haar Galaxy S5 lijn zal de topper moeten worden waar iedereen zo lang op gewacht heeft. De Galaxy S5 Prime zal de lang gewenste metalen behuizing krijgen, waar Samsung fans al zo lang op zitten te wachten. Afgelopen week kwam er een video en een afbeelding in het geruchtencircuit wat de vermeende Samsung Galaxy s5 Prime zal moeten zijn. Of de Afbeelding en de video ook echt de Galaxy S5 Prime laten zien is niet helemaal duidelijk.

In de video word beweert dat het gaat om de Samsung Galaxy S5 Prime. De voornaamste verschillen die zichtbaar zijn op het eerste oog is dat het frame van aluminium is gemaakt. Daarnaast is te zien dat de speakers van het toestel naast de USB poort zitten aan de onderkant van het toestel.

De Samsung Galaxy S5 Prime heeft een indrukwekkend beeldscherm. Het heeft een 5,2 inch QHD beeldscherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Dit is velen malen beter dan het beeldscherm van de Samsung Galaxy S5. Samsung zal het toestel ook veel krachtiger maken, zodat het toestel de concurrentie kan aangaan met andere smartphones in het hoge segment. Bekijk hieronder de video met de vermeende Samsung Galaxy S5 Prime.